Τηλέφωνα Επικοινώνίας: 2351020018 - 2351020061

                                                                            

         

                                        

Electro Market Tararas

A+ A A-


Τροποι αποστολης και επιστροφων

 •  

   

  Μέσω courier
  Αποστολές μέσω courier (ACS)  πραγματοποιούνται σε προιόντα-δέματα  που  δεν ξεπερνούν  τα  25  κιλά συνολικού βάρους. Οι χρεώσεις των μεταφορικών  εμφανίζονται αυτόματα από το σύστημα του διαδικτυακού μας  τόπου, έτσι ώστε να γνωρίζετε το συνολικό ποσόν της πληρωμής.
  Μέσω φορτηγού-μεταφορικής εταιρίας
  Αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρίας πραγματοποιούνται σε δέματα τα οποία ξεπερνούν τα 25 κιλά συνολικού βάρους. Μεταφορές γίνονται  σε όλη την Ελλάδα.
  Μέσω ιδιωτικού φορτηγού της επιχείρησης
  Αποστολές μέσω του φορτηγού της επιχείρησης  πραγματοποιούνται  σε περιοχές εντός του νομού Πιερίας και σε συνεννόηση με τον πελάτη για το κόστος αποστολής. 

           *Οι τιμές στα φυσικά καταστήματά μας ενδέχεται να διαφέρουν από αυτές του e-shop.Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα. 

 • Μεταφορικά
  Τα ελάχιστα μεταφορικά για μεταφορές εκτός νομού Πιερίας είναι 2,09 ευρώ έως 5 κιλά.Το κόστος των μεταφορικών αυξάνεται αναλογικά μετά τα 5 κιλά και κυμαίνεται στο 1,1 ευρώ ανα κιλό για την ηπειρωτική Ελλάδα και 1,30 ευρώ ανά κιλό για την νησιωτική.

  Σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής εκτός δικτύου ACS υπάρχει επιπλέον χρέωση για παράδοση κατ' οίκον.

  Το κόστος των μεταφορικών για παραγγελίες εντός Νομού Πιερίας είναι δωρεάν!!!


  Επιστροφές
  Οι επιστροφές μπορεί να γίνουν δεκτές μέσα σε διάστημα δέκα(10) ημερολογιακών ημερών και μετά συννενόησης με το κατάστημα.Σε κάθε περίπτωση το προϊόν πρέπει να διατηρηθεί στην εργοστασιακή του συσκευασία και άθικτο εσωτερικά όπως επίσης να υφίσταται και το αυθεντικό παραστατικό του προϊόντος(τιμολόγιο ή απόδειξη).
  Όταν ισχύει μια από τις παρακάτω περιπτώσεις ο καταναλωτής δικαιούται άμεση επιστροφή των χρημάτων του 

 •  

  1. Το προϊόν το οποίο παρελήφθη δεν ανταποκρίνεται πλήρως με το προϊόν που έχει συμφωνηθεί με την επιχείρηση.Σε αυτήν την περίπτωση τα μεταφορικά επιβαρύνουν την επιχείρηση.
  2. Το προϊόν δεν είναι συσκευασμένο εργοστασιακά και έχει εκδορές/γρατσουνιές διακριτές επάνω στην συσκευή.Σε αυτήν την περίπτωση τα μεταφορικά επιβαρύνουν την επιχείρηση.
  3. Το προϊόν δεν είναι πλέον χρήσιμο για τον πελάτη και θέλει να το επιστρέψει για οποιονδήποτε προσωπικό λόγο.Σε αυτήν την περίπτωση τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.
   
  Ακυρώσεις 
   
  Ο καταναλωτής μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του και δικαιούται την επιτροφή χρημάτων μόνο εάν:
   
  1. Η ημερομηνία παράδοσης έχει υπερβεί το διπλάσιο χρονικό περιθώριο που έχει δώσει η επιχείρηση κατόπιν και τηλεφωνικής επικοινωνίας.
  2. Ο καταναλωτής ενημερώσει την επιχείρηση εντός δύο(2) εργάσιμων ημερών είτε με e-mail είτε τηλεφωνικά για την ακύρωση της παραγγελίας για προσωπικούς λόγους μη σχετικούς με την επιχείρηση.

Συνδεση

Χρήστης Facebook?

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Facebook για να συνδεθείς στο site μας.

fb iconΣύνδεση με Facebook

ΣΥΝΔΕΣΗ

Εγγραφη

Όνομα:
Όνομα Χρήστη:
E-mail:
Επαλήθευση E-mail:
Κωδικός:
Επαλήθευση κωδικού:
Το καλάθι σας είναι άδειο.