Σχετικά με εμάς

Τα καταστήματα οικιακών συσκευών ElectroMarket με επωνυμία  Ι ΚΑΙ Δ ΤΑΡΑΡΑΣ Ο Ε και ΑΦΜ: 800609573 εδρεύουν στο νομό Πιερίας, με το κεντρικό κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην Κατερίνη(Μ. Αλεξάνδρου 55) και το υποκατάστημα στον Σταθμό Κατερίνης(Λ. Ιασωνίδη 150) και καθιστά πλέον την μεγαλύτερη έκθεση  του νομού.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας τους, τα καταστήματα μας έχουν προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες και απολαμβάνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη του κόσμου, εντός και εκτός του νομού. Η μεγάλη ποικιλία σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές και κυρίως η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση αποτελούν τη βάση της φιλοσοφίας της επιχείρησης. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η απλούστευση της διαδικασίας ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Η δομή του ηλεκτρονικού καταστήματος έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε με πολύ εύκολο και ασφαλή τρόπο, ακόμη και ένας αρχάριος να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μια παραγγελία. Με ελάχιστα κλίκ θα παραλάβουμε την παραγγελία σας και με την επαγγελματικότητα και την εμπειρία που μας διακρίνει, θα προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση της αποστολής στο σπίτι σας.

Η παρουσία μας στο διαδίκτυο έχει ως στόχο να μεταφέρει τα πλεονεκτήματα του φυσικού καταστήματος και τη ζεστασιά που προσφέρει η τοπική μας επιχείρηση, σε ολόκληρη την επικράτεια. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν την επιχείρηση μας όλα τα χρόνια λειτουργίας της.

Η Ποιότητα, η συνέπεια και οι ανταγωνιστικές τιμές αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας μας. Το κατάστημα ElectroMarket σε συνδυασμό με την ευκολία πρόσβασης, την ασφάλεια και την ταχύτητα εξυπηρέτησης που παρέχεται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, κερδίζουν την προτίμηση, την ικανοποίηση και την αξιοπιστία των πελατών μας σε βάθος χρόνου.